Milijarda podatkov v podatkovni bazi SiStat

Na vrh strani
Trenutno ste v Izberi podatke

Zakol živine v klavnicah, Slovenija, letno

Izbira kategorij

Statistični urad RS, T: (01) 241 64 04, E: gp.surs@gov.si
28. 02. 2024
število, kg
Statistični urad Republike Slovenije
Zdaj ste prišli na stran Izberite spremenljivko. Na tej strani lahko izberete spremenljivke in vrednosti, ki jih želite prikazati v tabeli. Spremenljivka je lastnost statistične enote. Stran je razdeljena na več polj, po eno za vsako spremenljivko, v katerih lahko izberete vrednosti tako, da s klikom označite eno ali več vrednosti. Vedno se začne s statistično spremenljivko, ki je glavna vrednost, ki se šteje v tabeli.
Obvezni izbor

Izbrane kategorije: 0 od 3

Obvezni izbor

Izbrane kategorije: 0 od 5

Obvezni izbor
Polje za iskanje določenih kategorij na seznamu. Primeri spremenljivk ki jih lahko iščete: 2007 , 2008 , 2009 ,

Izbrane kategorije: 1 od 17

Število izbranih podatkovnih polj je:
Največje dovoljeno število izbranih podatkovnih polj je 1.000.000.

Prikaz na zaslonu je omejen na največ 1.000 vrstic in 50 stolpcev.

Število izbranih podatkovnih polj presega največje dovoljeno število, tj. 1.000.000. Če želite shraniti vse podatke iz tabele, kliknite na gumb “O tabeli” na vrhu strani in prenesite celotno datoteko v formatu Px.

Opozorila


MERITVE: Število zaklanih živali , VRSTA ŽIVALI: Prašiči , LETO: 2015

Podatek je popravljen glede na objavo dne 24.2.2016.
Prejšnja objavljena vrednost je bila 238.292.
Za napako se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

MERITVE: Masa očiščenih trupov skupaj (kg) , VRSTA ŽIVALI: Prašiči , LETO: 2015

Podatek je popravljen glede na objavo dne 24.2.2016.
Prejšnja objavljena vrednost je bila 20.228.754.
Za napako se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

MERITVE: Povprečna masa očiščenih trupov (kg) , VRSTA ŽIVALI: Prašiči , LETO: 2015

Podatek je popravljen glede na objavo dne 24.2.2016.
Prejšnja objavljena vrednost je bila 84.89.
Za napako se opravičujemo in prosimo za razumevanje.
Povezane vsebine:
- Metodološka pojasnila